23.6.2016

Blogi: Ole kesän toivotuin mökkivieras

Juhannuksen ollessa käsillä ja Suomen suven kauneimmassa kukoistuksessaan, jopa iltapäivälehdet täyttyvät mökkivieraista kertovista kirjoituksista.

Kokosimme vinkit parhaista mökkituliaisista


1. Mökille aina varma valinta – laadukkaat saunatekstiilit 
Sky-tuotteiden valikoimamme on kasvanut kalanruotopellavilla. Sarjaan kuuluu laudeliina, pefletti sekä saunatyyny. Esimerkiksi kaksi laudeliina ja saunatyyny pakattuna tyylikkääseen lahjapakkaukseen tai juuttikassiin ilahduttavat taatusti mökkituliaisina. Jos olet näppärä käsistäsi, voit kruunata lahjan vielä tuoreella vihdalla. > Linkki mallistoon

2. Koska mökillä aina herkutellaan… Grillaussetti!
Kesän herkkuhetkiä varten viemisiksi sopii loistavasti tuotteistamme koottu grillaussetti. Valmiita settejä on kahdenlaisia: toisessa on Brabantian pihdit, lasta sekä lihahaarukka kääräistynä Premierin raikkaaseen saariston väreihin sopivaan navy-white essuun. Toisessa setissä puolestaan kätevät Brabantian yrttisakset sekä suola- ja pippurimurskaimet on pakattu Premierin hot pinkin essun kaveriksi. > Linkki mallistoon

3. Näitä tarvitaan aina mökillä – pehmeät pyyhkeet
Mökille viedään usein huonommat astiat ja kotona loppuun käytetyt pyyhkeet. Miksi et ilahduttaisi mökkiemäntää ja -isäntää uusilla pyyhkeillä? Helmi pyyhkeet sopivat hempeiden värien ystävälle, Tähti pyyhkeiden raikas värimaailma sopii merelle. Raita ja Laine pyyhkeet ihastuttavat ylellisellä koollaan. Niihin kelpaa kietoutua saunan jälkeen nauttimaan raikkaasta kesäilmasta.  > Linkki mallistoon

4. Mökkikeittiöön tilaa säästävät keittovälineet
Mökkikeittiössä tila on usein kortilla ja sisäkkäin menevät keittovälineet ovatkin käytännölliset ja tarpeelliset. Brabantian sekoituskulhot, siivilä ja sitruspuserrin pakkautuvat kauniisti sisäkkäin. Lahja on myös iloisen värinen ja taatusti kestävä. Mitä jos veisit mukanasi myös pussillisen appelsiineja, niin saisitte nauttia aamulla tuorepuristettua appelsiinimehua? > Linkki mallistoon

5. Turvallista ja kestävää säilytystä – ilmatiiviit lasipurkit
Koska mökillä ei oleilla ympärivuotisesti eikä kesälläkään välttämättä päivittäin tai edes viikoittain, täytyy elintarvikkeet suojata kosteudelta ja ötököiltä. Brabantian ilmatiiviit lasipurkit säilyttävät sisällön tuoreena pitkään. Purkit on myös helppo pinota päällekkäin, jolloin ne säästävät tilaa ja sopivat siten mökkioloihin, kun tila on rajallista. > Linkki mallistoon